WEKO3
アイテム
各種食品を用いたタンパク質分解に関する教材研究(第2報)
http://hdl.handle.net/2298/0002000172
http://hdl.handle.net/2298/0002000172a2503f2f-6d99-42b0-8f4c-b5ebb19128a4
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2024-01-10 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | 各種食品を用いたタンパク質分解に関する教材研究(第2報) | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | カクシュ ショクヒン オ モチイタ タンパクシツ ブンカイ ニ カンスル キョウザイ ケンキュウ ダイ2ホウ | |||||||||||||||||
言語 | ja-Kana | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Developing materials for teaching the digestion of protein (Ⅱ) | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題 | protein, digestion, fruit, teaching material | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
著者 |
島田, 秀昭
× 島田, 秀昭
× 小原, 悠太郎
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内容記述 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
内容記述 | Since natural high polymer such as proteins are important substances as nutrients, it might be useful as a teaching material for increase student’s interest. In the present study, to develop the teaching materials on proteolysis, degradation of gelatin by proteolytic enzymes contained in various food was compared. The gelatin concentration suitable for the experiment and several foods which are efficiently degraded by proteolytic enzymes were also examined. | |||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 熊本大学教育学部紀要 巻 72, p. 283-286, 発行年 2023-12-18 |
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ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子 | 2188-1871 | |||||||||||||||||
NCID | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||
収録物識別子 | AA12653153 | |||||||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 熊本大学教育学部 | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
関連 | ||||||||||||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||||||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||||||||||
関連識別子 | http://hdl.handle.net/2298/41524 | |||||||||||||||||
コメント | ||||||||||||||||||
ja | ||||||||||||||||||
1は 熊本大学教育学部紀要第67号に掲載されています。関連(41524)を参照。 |