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  1. 教育学
  2. 紀要論文(教育系)
  1. 掲載誌一覧
  2. 熊本大学教育学部紀要
  3. Vol.72

各種食品を用いたタンパク質分解に関する教材研究(第2報)

http://hdl.handle.net/2298/0002000172
http://hdl.handle.net/2298/0002000172
a2503f2f-6d99-42b0-8f4c-b5ebb19128a4
名前 / ファイル ライセンス アクション
KKK0072_283-286.pdf KKK0072_283-286.pdf (1.8 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2024-01-10
タイトル
タイトル 各種食品を用いたタンパク質分解に関する教材研究(第2報)
言語 ja
タイトル
タイトル カクシュ ショクヒン オ モチイタ タンパクシツ ブンカイ ニ カンスル キョウザイ ケンキュウ ダイ2ホウ
言語 ja-Kana
タイトル
タイトル Developing materials for teaching the digestion of protein (Ⅱ)
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題 protein, digestion, fruit, teaching material
資源タイプ
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 島田, 秀昭

× 島田, 秀昭

ja 島田, 秀昭

ja-Kana シマダ, ヒデアキ

en Hideaki, Shimada

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小原, 悠太郎

× 小原, 悠太郎

ja 小原, 悠太郎

ja-Kana オバラ, ユウタロウ

en Yutaro, Obara

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内容記述
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Since natural high polymer such as proteins are important substances as nutrients, it might be useful as a teaching material for increase student’s interest. In the present study, to develop the teaching materials on proteolysis, degradation of gelatin by proteolytic enzymes contained in various food was compared. The gelatin concentration suitable for the experiment and several foods which are efficiently degraded by proteolytic enzymes were also examined.
書誌情報 ja : 熊本大学教育学部紀要

巻 72, p. 283-286, 発行年 2023-12-18
ISSN
収録物識別子 2188-1871
NCID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12653153
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版者
出版者 熊本大学教育学部
言語 ja
関連
関連タイプ hasPart
識別子タイプ URI
関連識別子 http://hdl.handle.net/2298/41524
コメント
ja
1は 熊本大学教育学部紀要第67号に掲載されています。関連(41524)を参照。
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Ver.1 2024-01-10 06:14:27.066145
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