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アイテム
家庭科の調理教育におけるVTR教材の開発
http://hdl.handle.net/2298/20701
http://hdl.handle.net/2298/207013db521d7-eb70-4799-8559-bc9323935a8d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2011-08-04 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 家庭科の調理教育におけるVTR教材の開発 | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題 | 中学校, 家庭科, 学習内容, VTR | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
内藤, 貴美子
× 内藤, 貴美子 |
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別言語の著者 |
内藤, 貴美子
× 内藤, 貴美子 |
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内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | In order to establish the adequate method for teaching cookery science, I have made VTR materials on cooking properties of eggs. I asked 336 junior high school students, by questionnaire method in November 1986, about their knowledge on cooking properties of eggs. Then I obtained following results: 1. Students were able to answer easily about experienced materials. 2. Students could fully understand cooking properties of eggs by watching the VTR. | |||||
書誌情報 |
熊本大学教育実践研究 巻 11, p. 7-14, 発行年 1994-02-28 |
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NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA11700236 | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
形態 | ||||||
1086970 bytes | ||||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
日本十進分類法 | ||||||
主題Scheme | NDC | |||||
主題 | 375.5 | |||||
その他の言語のタイトル | ||||||
その他のタイトル | Development of VTR Materials for Cooking Education in Home Economics Subject | |||||
タイトル(ヨミ) | ||||||
その他のタイトル | カテイカ ノ チョウリ キョウイク ニ オケル VTR キョウザイ ノ カイハツ | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 熊本大学教育学部附属教育実践研究指導センター | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 論文(Article) | |||||
資源タイプ・ローカル | ||||||
紀要論文 | ||||||
資源タイプ・NII | ||||||
Departmental Bulletin Paper | ||||||
資源タイプ・DCMI | ||||||
text | ||||||
資源タイプ・ローカル表示コード | ||||||
02 |