WEKO3
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磨製石器と植物利用 : 南九州地方における縄文時代草創期 早期前半の石器生産構造の再検討
http://hdl.handle.net/2298/19860
http://hdl.handle.net/2298/1986053d416e5-591b-417a-95f5-071985299176
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
BR0082_017-045.pdf (4.0 MB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2011-06-27 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 磨製石器と植物利用 : 南九州地方における縄文時代草創期 早期前半の石器生産構造の再検討 | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題 | Polished stone instrument, Botanical foods utilization, Sickle shaped stone tool, Initiat and Early Jomon, Southern Kyushu | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
小畑, 弘己
× 小畑, 弘己 |
|||||
別言語の著者 |
Obata, Hiroki
× Obata, Hiroki |
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内容記述 | ||||||
内容記述 | This paper will try to reexamine the thory of "Southern Kyushu Superiority" through the analysis of stone tool making process and structure in archaeological context. | |||||
書誌情報 |
文学部論叢 巻 82, p. 17-45, 発行年 2004-03-20 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子 | 03887073 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子 | AN0022154X | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述 | application/pdf | |||||
形態 | ||||||
4032254 bytes | ||||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
日本十進分類法 | ||||||
主題 | 210.25 | |||||
その他の言語のタイトル | ||||||
その他のタイトル | Reexamination of Botanical foods utilization and Polished stone tools of Initial and Early Jomon in Southern Kyushu | |||||
タイトル(ヨミ) | ||||||
その他のタイトル | マセイ セッキ ト ショクブツ リヨウ : ミナミ キュウシュウ チホウ ニ オケル ジョウモン ジダイ ソウソウキ ソウキ ゼンハン ノ セッキ セイサン コウゾウ ノ サイケントウ | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 熊本大学 | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述 | 論文(Article) | |||||
資源タイプ・ローカル | ||||||
紀要論文 | ||||||
資源タイプ・NII | ||||||
Departmental Bulletin Paper | ||||||
資源タイプ・DCMI | ||||||
text | ||||||
資源タイプ・ローカル表示コード | ||||||
02 | ||||||
コメント | ||||||
歴史学篇 |